Home » Op maat » Op je trouwdag » Gedichten op je trouwdag

Gedichten op je trouwdag 

Gedichtjespakket


Kort samengevat:

 • Kennismaking
 • Woordenwensje, gedichtje, voor op de trouwkaart
 • Woordenwensje, gedichtje, voor op de bedankjes
 • Bedankjes in een door jullie gekozen aantal
 • Mijn aanwezigheid bij de huwelijksceremonie
 • LiefdesWensje thuisgestuurd op mooi papier (a5-formaat)

 

Al weken aan het zoeken naar de juiste tekst voor op jullie trouwkaart? Maar nog steeds niets gevonden dat precies bij jullie past? Laat mij dan een gedichtje, een Woordenwensje schrijven, voor op jullie trouwkaart. Unieke en persoonlijk woorden geschreven naar aanleiding van jullie eigen verhaal.

Ik kom (als jullie binnen een uur bij mij vandaan wonen) bij jullie thuis kennismaken of we ontmoeten elkaar via Skype. Jullie vertellen mij hoe het tussen jullie allemaal begonnen is en wat jullie voor elkaar voelen. Naar aanleiding daarvan schrijf ik jullie gedichtje voor op de trouwkaart.

Tijdens het gesprek bespreken we ook wat jullie aan het einde van de dag willen meegeven aan de gasten. En ook voor dat bedankje schrijf ik een gedichtje. We spreken af hoeveel er nodig zijn en waar ze op gedrukt gaan worden.

trouwen, trouwdag, verloofd, gedichtje over trouwen, weddingwriter

En dan is het tijd voor de grote dag! Ik ben aanwezig bij de huwelijksceremonie en naar aanleiding van alles wat er daar over jullie verteld wordt, schrijf ik een LiefdesWensje. Een gedichtje dat jullie na een paar weken thuis gestuurd krijgen op een door jullie gekozen materiaal. Mooie woorden om in huis op te hangen!

 

Prijs: vanaf  299 (afhankelijk van hoeveelheid)

Live-Gedichten op je bruiloft


 

Wil je geen ouderwets gastenboek op jullie trouwdag, maar wel bijzondere herinneringen van jullie gasten? Dat kan! Met liefde neem ik mijn typemachine mee naar jullie grote dag en ga ik LIVE gedichtjes, Woordenwensjes, typen.

Jullie gasten krijgen de kans mij hun verhalen over jullie te vertellen. Leuke anekdotes, lieve woorden, wensen voor jullie toekomst. En van die mooie verhalen maak ik gedichtjes!

Samen vormen de gedichtjes van jullie gasten een uniek gastenboek!  

 

Kort samengevat:

 • Kennismaking
 • 3 uur aanwezig op de locatie voor het LIVE schrijven, waar ik een plek heb om met mijn typemachine te zitten
 • Mijn komst wordt genoemd aan de gasten, zodat zij bij mij komen om iets te laten schrijven voor het paar
 • Alle voor jullie geschreven gedichtjes worden verzameld in een mooi boek, zodat het een levenslange herinnering wordt
 • Alle gedichtjes komen ook in een PDF/word-bestand naar jullie toe 
 • LiefdesWensje thuisgestuurd op mooi papier (a5-formaat)

 

Voordat ik op jullie bruiloft kom maken we eerst kennis. Dat kan bij jullie thuis zijn, als de afstand het toelaat, of we ontmoeten elkaar online, via skype. Ik leer jullie een beetje kennen en vertel wat je precies van mij kunt verwachten.

Op jullie trouwdag ben ik 3 uur aanwezig voor het LIVE schrijven van gedichtjes. Ook ben ik aanwezig bij de huwelijksceremonie, waar ik een LiefdesWensje over schrijf. Een gedichtje over jullie liefde!

Prijs: 399,-

live gedichten op je trouwdag, bruiloft