Home » Op maat

Woordenwensje op maat

 

Je bent al een tijdje op zoek naar de juiste woorden om jouw gevoel te omschrijven, voor die ene persoon die zoveel voor jou betekent. Een uniek cadeau om iemand te laten weten dat jij hem of haar enorm waardeert.  Iets dat jullie nog meer verbindt.

Maar je heb de juiste woorden nog steeds niet gevonden.

En dat is precies wat ik voor jou kan doen: ik zet jouw gevoel om in de juiste woorden. Woorden in de vorm van een gedichtje, dat precies zegt wat jij bedoelt. Zodat jij nog meer verbinding maakt met degene aan wie je het Woordenwensje geeft.

Bijvoorbeeld voor je vriendin, die net is bevallen, je moeder, die altijd voor je klaarstaat, die lieve buurvrouw die er altijd voor je is, die collega die afscheid neemt of om iemand te steunen bij verlies.

Met de informatie die jij me geeft via de mail, ga ik aan de slag, zo zet ik jouw gevoel om in woorden.  


Wat anderen zeggen:

 

'Prachtig geschreven, goed verwoord. Krijg er tranen van in mijn ogen'

 

'Ja!! Ik heb het hem gegeven! Hij was écht ontroerd en vindt het supermooi!'

 

'Echt heel, heel mooi! Kreeg spontaan tranen in mijn ogen, dat zegt genoeg denk ik. Trots en heel blij! Dank je wel. Je zult dit talent maar hebben!'Wat anderen zeggen:

 

'Ik was heel benieuwd naar de uitkomst van het Woordenwensje dat ik liet maken. Het heeft voor zo'n mooi cadeau gezorgd op zo'n mooi moment! Ik zou zeker weer een Woordenwensje op maat aanvragen. Het is een kunst om met weinig woorden iets krachtigs te zeggen!'