Home » Waar vind ik een mooie tekst voor op het geboortekaartje

Waar vind ik een mooie tekst voor op het geboortekaartje?

Naast het vinden van een mooie naam voor jouw kindje, is een mooie tekst voor op het geboortekaartje vaak ook heel belangrijk voor de aanstaande ouders. Maar waar vind je die mooie tekst?

Websites staan vol met teksten voor op geboortekaartjes

Er zijn online ontzettend veel websites te vinden die vol staan met quotes en spreuken voor de geboorte van een baby. Maar heel veel van die teksten worden vaak gebruikt en heb je al voorbij zien komen op verschillende andere kaartjes. En je wilt zo graag een originele tekst op het geboortekaartje.

Kies een originele tekst

Je kunt natuurlijk zelf een tekst bedenken voor op het geboortekaartje, maar misschien ben je niet zo creatief of weet je niet precies wat je wilt.

Kies dan voor een op maat geschreven gedichtje voor op het geboortekaartje van jouw kindje. Door een gedichtje op maat te laten schrijven weet je zeker dat niemand anders het gedichtje gebruikt heeft en dat het echt bij jullie past!

Jullie verhaal

Aan de hand van jullie verhaal en jullie wensen voor jullie kindje, schrijf ik voor jullie een gedichtje op maat. Dat kan gaan over jullie liefde voor elkaar, de moeite die het gekocht heeft om zwanger te worden, de liefde voor jullie kindje. Wat je maar wilt, ik kan het verwerken in een mooie tekst voor op het geboortekaartje. Een gedichtje dat precies jullie gevoel overbrengt.

Als ik met jullie verhaal aan de slag gegaan ben, krijgen jullie een concept van het gedichtje per mail of whatsapp toegestuurd. Er kunnen dan nog wijzigingen worden aangebracht, zodat het echt past bij jullie en jullie kindje.

Zijn jullie akkoord met de tekst, dan stuur ik het bestand per mail en kunnen jullie het gebruiken op het geboortekaartje. Dat mag natuurlijk helemaal in de stijl van het kaartje!

 

Wil jij graag een mooie tekst voor op het geboortekaartje laten schrijven? Neem dan contact met mij op!