Home » Handlettering » Online cursus Handletteren met Woordenwensjes

Hoe jij vanuit je eigen huis gemakkelijk leert handletteren!


Als jij aan handlettering denkt, denk je dan ook de volgende dingen:

 • Oeh mooi! Lijkt me zo gaaf om te kunnen!
 • Hm, dat kan ik vast niet…
 • Daar ben ik echt niet creatief genoeg voor
 • Mijn handschrift is daar niet mooi genoeg voor
 • Ik heb geen zin om een workshop te volgen met allemaal onbekenden
 • Ik heb het wel eens geprobeerd, maar kreeg het niet voor elkaar
 • Ik wil het wel leren, maar heb geen idee waar ik moet beginnen…

Dan ben je nu precies op de goede plek! In plaats van zelf maar wat aanrommelen of helemaal niet durven beginnen, leer ik jou stap voor stap de basis van Handlettering en kun je in een paar dagen tijd al een aantal verschillende letters maken! Vanuit je eigen huis! Hoe leuk is dat!

Handlettering is namelijk echt niet zo moeilijk als het lijkt! Het is een kwestie van beginnen en oefenen. Je hoeft geen mooi handschrift te hebben, dat heb ik ook niet! Handletteren is namelijk het tekenen en niet het schrijven van letters. En iedereen kan het leren!

 

Zelf kocht ik een aantal jaren geleden een boek dat mij stap voor stap leerde de letters steeds verder op te bouwen. Ik oefende veel en kreeg er steeds meer plezier in. Zoveel zelfs dat ik het ook aan andere mensen wilde leren. Ik heb verschillende workshops gegeven en nu kun jij zelfs leren handletteren vanuit je eigen huis! Heerlijk toch!

In mijn online cursus ‘Handletteren met Woordenwensjes’ leer ik jou, door middel van video’s én persoonlijke feedback, eenvoudig de basis van Handlettering.

handlettering, onlinecursus, leren handletteren
handlettering, onlinecursus, leren handletteren

Dit houdt het in:

Gedurende twee weken krijg je om de dag een mail met een video in je mailbox. In elke video leg ik jou stap voor stap een lettertype uit.  Ik doe precies voor hoe je een bepaalde letter op een mooie en gemakkelijke manier kunt handletteren. Op deze manier leer je om de dag een nieuwe letter! Je kunt meedoen met de video en als het te snel gaat kunt je de video gemakkelijk pauzeren. Je houdt non-stop toegang tot de video's! 

Daarnaast krijg je vier weken lang toegang tot een besloten Facebookgroep waarin je jouw resultaten kunt delen met de ander cursisten en waar ik je tips kan geven als je vragen hebt. Ik ben vier weken lang beschikbaar voor al jouw handlettervragen!

Heb je een vraag, of weet je niet zeker of je het goed gedaan hebt, dan kun je mij heel gemakkelijk benaderen via een persoonlijk bericht. Ik geef feedback op je werk en help je met liefde verder.

Al jouw resultaten mag je in de facebookgroep delen zodat we elkaar kunnen inspireren!Wat cursisten zeggen:

Erica: 'Het leek me heel erg gaaf om te leren handletteren. Ook leek het me erg ontspannend, maar ik twijfelde vooraf wel of ik het wel zou kunnen.

Ondanks dat het een online cursus was, voelde het alsof Mirna je altijd zou willen helpen en bijstaan én heel belangrijk: dat je je niet hoeft te schamen als het niet perfect is! 

En nu kan ik handletteren! Ik vond het heel prettig en rustgevend om te doen. Ik heb ervan genoten.'

 

Monica: 'De handlettervideo's zijn duidelijk en overzichtelijk en heel toegankelijk voor beginners. Mirna geeft iedereen het idee een kunstenaar te zijn!'

 

Elisabeth: 'Ik dacht altijd dat handletteren iets moeilijks was waarvoor je echt heel erg creatief moet zijn, maar nu kan ik het ook! En ik vond het een heerlijk ontspannend momentje voor mezelf'. 

 


Na deze cursus:

 • Heb je ervaren dat ook jij kunt handletteren!
 • Kun jij verschillende gave letters tekenen! Van ‘simpele’ blokletters, tot letters met schaduw!
 • Kun je zelf lekker verder oefenen met de verschillende lettertypes
 • Heb je, door persoonlijke tips, geleerd je eigen tekeningen nog mooier te maken

 

Wat je krijgt:

 1. Onbeperkt toegang tot 8 video's waarin verschillende lettertypes worden uitgelegd
 2. Verspreid over 16 dagen krijg je de video's in je mail: om de dag een video
 3. Vier weken lang toegang tot een besloten facebookgroep
 4. Persoonlijke feedback op jouw werk.
 5. Inspiratie van mij en de anderen in de facebookgroep

Praktische info

De cursus start op vrijdag 27 november. Op die datum ontvang je de eerste video in de mail en krijg je toegang tot de facebookgroep. Vanaf dan zal je om de dag een video in je mailbox ontvangen en kun je lekker op je eigen tempo aan de slag met handletteren. 

Voordat je kunt beginnen heb je de volgende dingen nodig, die je waarschijnlijk wel in huis hebt: een grijs potlood (ik gebruik HB), een gum, een fineliner, papier (a4 printpapier is prima) en een stevige ondergrond om goed op te kunnen tekenen.

 

Extra!

Aan het einde van de cursus krijg je een mail van mij, met daarin een e-book waarin een aantal tips nog eens staat uitgelegd. Zo heb je een naslagwerk voor als je zelf verder aan het oefenen bent!

 

De prijs van de online cursus Handletteren met Woordenwensjes is €27,- (de eerste 10 aanmelding krijgen 5 euro korting)

 

Klik op de onderstaande link om je aan te melden voor de cursus. Je krijgt voor de start van de cursus een mail waarin ik je uitnodig voor de facebookgroep. 

 

 

Heb je een vraag?

Mail of app me gerust!

info@woordenwensjes.nl 

0625116406