Home » Handlettering » Instagram Cursus Handletteren met Woordenwensjes

Hoe jij vanuit je eigen huis gemakkelijk leert handletteren!


Als jij aan handlettering denkt, denk je dan ook de volgende dingen:

 • Oeh mooi! Lijkt me zo gaaf om te kunnen!
 • Hm, dat kan ik vast niet…
 • Daar ben ik echt niet creatief genoeg voor
 • Mijn handschrift is daar niet mooi genoeg voor
 • Ik heb geen zin om een workshop te volgen met allemaal onbekenden
 • Ik heb het wel eens geprobeerd, maar kreeg het niet voor elkaar
 • Ik wil het wel leren, maar heb geen idee waar ik moet beginnen…

Dan ben je nu precies op de goede plek! In plaats van zelf maar wat aanrommelen of helemaal niet durven beginnen, leer ik jou stap voor stap de basis van Handlettering en kun je in een paar dagen tijd al een aantal verschillende letters maken! Vanuit je eigen huis! Hoe leuk is dat!

Handlettering is namelijk echt niet zo moeilijk als het lijkt! Het is een kwestie van beginnen en oefenen. Je hoeft geen mooi handschrift te hebben, dat heb ik ook niet! Handletteren is namelijk het tekenen en niet het schrijven van letters. En iedereen kan het leren!

 

Zelf kocht ik een aantal jaren geleden een boek dat mij stap voor stap leerde de letters steeds verder op te bouwen. Ik oefende veel en kreeg er steeds meer plezier in. Zoveel zelfs dat ik het ook aan andere mensen wilde leren. Ik heb verschillende workshops gegeven en nu kun jij zelfs leren handletteren vanuit je eigen huis! Heerlijk toch!

In mijn Instagram cursus ‘Handletteren met Woordenwensjes’ leer ik jou, door middel van video’s én persoonlijke feedback, eenvoudig de basis van Handlettering.

handlettering, onlinecursus, leren handletteren
handlettering, onlinecursus, leren handletteren

Dit houdt het in:

Je krijgt vier weken lang toegang tot het besloten instagram-account @handletterenmetwoordenwensjes. In de eerste week komt er elke dag een nieuwe video online, waarin ik precies voordoe hoe je een bepaalde letter op een mooie en gemakkelijke manier kunt handletteren. Op deze manier leer je elke dag een nieuwe letter! Je kunt meedoen met de video en als het te snel gaat kunt je de video gemakkelijk pauzeren.

De rest van de periode hou je toegang tot het account, zodat je alle video’s en tips nogmaals kunt bekijken. Ook ben ik vier weken lang beschikbaar voor al jouw handlettervragen!

Dus heb je een vraag, of weet je niet zeker of je het goed gedaan hebt, dan kun je mij heel gemakkelijk benaderen via een persoonlijk bericht, een DM. Ik geef feedback op je werk en help je met liefde verder.

Al jouw resultaten mag je met mij delen, zodat ik ze in de story’s ook met de rest van de groep kan delen. Zo inspireren we elkaar!

Na deze cursus:

 • Heb je ervaren dat ook jij kunt handletteren!
 • Kun jij verschillende gave letters tekenen! Van ‘simpele’ blokletters, tot letters met schaduw!
 • Kun je zelf lekker verder oefenen met de verschillende lettertypes
 • Heb je, door persoonlijke tips, geleerd je eigen tekeningen nog mooier te maken

 

Wat je krijgt:

 1. Vier werken lang toegang tot het instragramaccount @handletterenmetwoordenwensjes
 2. 6 video’s waarin verschillende lettertypes worden uitgelegd
 3. Tips, tricks en voorbeelden in berichten en story’s
 4. Inspiratie van mij en de anderen in de groep
 5. Persoonlijke feedback op jouw werk.

 

Praktische info

De cursus start op zondag 4 oktober. Op die datum krijgt je toegang tot het account en staan de eerste berichten voor je klaar. Vanaf maandag 5 oktober komt er, 6 dagen achter elkaar, een nieuwe video online. Je kunt elke dag een video kijken, maar je kunt ook gerust de tijd nemen, want alle info blijft tot zondag 1 november beschikbaar.

Voordat je kunt beginnen heb je de volgende dingen nodig, die je waarschijnlijk wel in huis hebt: een grijs potlood (ik gebruik HB), een gum, een fineliner, papier (a4 printpapier is prima) en een stevige ondergrond om goed op te kunnen tekenen.

 

Extra!

Aan het einde van de cursus krijg je een mail van mij, met daarin een e-book waarin een aantal tips nog eens staat uitgelegd. Zo heb je een naslagwerk voor als je zelf verder aan het oefenen bent!

 

De prijs van deze vier weken durende instagram cursus is €17,-

 

Klik op de onderstaande link om je aan te melden voor de cursus. In het bestelproces geef je aan wat jouw instagramaccount is, zodat ik weet wie ik kan toelaten. Je krijgt voor de start van de cursus een mail met een herinnering om @handletterenmetwoordenwensjes te gaan volgen.

 

HELAAS JE KUNT JE NIET MEER AANMELDEN VOOR DE CURSUS DIE GESTART IS OP 4 OKTOBER.

 

 

Heb je een vraag?

Mail of app me gerust!

info@woordenwensjes.nl 

0625116406