Home » Handlettering

Hoe jij vanuit je eigen huis gemakkelijk leert handletteren!

 

Als jij aan handlettering denkt, denk je dan ook de volgende dingen:

  • Oeh mooi! Lijkt me zo gaaf om te kunnen!
  • Hm, dat kan ik vast niet…
  • Daar ben ik echt niet creatief genoeg voor
  • Mijn handschrift is daar niet mooi genoeg voor
  • Ik heb geen zin om een workshop te volgen met allemaal onbekenden
  • Ik heb het wel eens geprobeerd, maar kreeg het niet voor elkaar
  • Ik wil het wel leren, maar heb geen idee waar ik moet beginnen…

Dan ben je nu precies op de goede plek! In plaats van zelf maar wat aanrommelen of helemaal niet durven beginnen, leer ik jou stap voor stap de basis van Handlettering en kun je binnen de kortste keren al een aantal verschillende letters maken! Vanuit je eigen huis! Hoe leuk is dat!

Handlettering is namelijk echt niet zo moeilijk als het lijkt! Het is een kwestie van beginnen en oefenen. Je hoeft geen mooi handschrift te hebben, dat heb ik ook niet! Handletteren is namelijk het tekenen en niet het schrijven van letters. En iedereen kan het leren!


Zelf kocht ik een aantal jaren geleden een boek dat mij stap voor stap leerde de letters steeds verder op te bouwen. Ik oefende veel en kreeg er steeds meer plezier in. Zoveel zelfs dat ik het ook aan andere mensen wilde leren. Ik heb verschillende workshops gegeven en nu kun jij zelfs leren handletteren vanuit je eigen huis! Heerlijk toch!

Cursussen


Ik heb daarvoor twee online cursussen ontwikkeld:

Handletteren met Woordenwensjes - Basis én

Handletteren met Woordenwensjes- Vervolg

In de basis cursus leer ik jou, door middel van video’s en voorbeelden, eenvoudig de basis van Handlettering. Je leert 7 verschillende lettertypes die ik je stap voor stap laat zien.

In de vervolgcursus bouwen we daar op verder. Ik laat je zien hoe je en mooie compositie maakt, banners tekent, stijlelementen toevoegt en nog meer variatie aanbrengt in de letters die je al kent. Echt een mooie aanvulling op de basiscursus.

 

Elke les eindigt met een toffe quote! 

Het is vanaf nu mogelijk om beide cursussen in één keer aan te schaffen: de COMBI-deal! Je bent goedkoper uit én hebt in één keer toegang tot maar liefst 13 video's! 


Wat cursisten zeggen:

Erica: 'Het leek me heel erg gaaf om te leren handletteren. Ook leek het me erg ontspannend, maar ik twijfelde vooraf wel of ik het wel zou kunnen.

Ondanks dat het een online cursus was, voelde het alsof Mirna je altijd zou willen helpen en bijstaan én heel belangrijk: dat je je niet hoeft te schamen als het niet perfect is! 

En nu kan ik handletteren! Ik vond het heel prettig en rustgevend om te doen. Ik heb ervan genoten.'

 

Monica: 'De handlettervideo's zijn duidelijk en overzichtelijk en heel toegankelijk voor beginners. Mirna geeft iedereen het idee een kunstenaar te zijn!'

 

Elisabeth: 'Ik dacht altijd dat handletteren iets moeilijks was waarvoor je echt heel erg creatief moet zijn, maar nu kan ik het ook! En ik vond het een heerlijk ontspannend momentje voor mezelf'. 


handlettering, workshop, woordenwensjes
handlettering, workshop, tekenen, keukentafel
handlettering, workshop, woordenwensjes