Home » Handlettering

Leer gemakkelijk handletteren vanuit je eigen huis!

met de online cursus Handletteren met Woordenwensjes

 

 

Als jij aan handlettering denkt, denk je dan ook de volgende dingen:

  • Oeh mooi! Lijkt me zo gaaf om te kunnen!
  • Hm, dat kan ik vast niet…
  • Daar ben ik echt niet creatief genoeg voor
  • Mijn handschrift is daar niet mooi genoeg voor
  • Ik heb geen zin om een workshop te volgen met allemaal onbekenden
  • Ik heb het wel eens geprobeerd, maar kreeg het niet voor elkaar
  • Ik wil het wel leren, maar heb geen idee waar ik moet beginnen…

Dan ben je nu precies op de goede plek! In plaats van zelf maar wat aanrommelen of helemaal niet durven beginnen, leer ik jou stap voor stap de basis van Handlettering en kun je binnen de kortste keren al een aantal verschillende letters maken! Vanuit je eigen huis! Hoe leuk is dat!

Handlettering is namelijk echt niet zo moeilijk als het lijkt! Het is een kwestie van beginnen en oefenen. Je hoeft geen mooi handschrift te hebben, dat heb ik ook niet! Handletteren is namelijk het tekenen en niet het schrijven van letters. En iedereen kan het leren!

En naast dat het gewoon ontzettend leuk is om iets nieuws te leren, is handlettering een heerlijke manier om even met je handen bezig te zijn en niet met je hoofd. Even niet denken, maar doen!


Zelf kocht ik een aantal jaren geleden een boek dat mij stap voor stap leerde de letters steeds verder op te bouwen. Ik oefende veel en kreeg er steeds meer plezier in. Zoveel zelfs dat ik het ook aan andere mensen wilde leren. Ik heb verschillende workshops gegeven en nu kun jij zelfs leren handletteren vanuit je eigen huis! Heerlijk toch!


Twee keuzes!

Wil je eerste eens onderzoeken of handlettering iets voor je is en echt de basis onder de knie krijgen? Kies dan voor alleen de basiscursus, voor 34 euro. Meteen volle bak aan de slag en ook leren hoe je een compositie maakt, hoe brushlettering werkt en hoe je banners kunt tekenen? Kies dan voor het volledige pakket, voor 59 euro!

Elke les in de cursus eindigt met een toffe quote!

De cursus start op vrijdag 29 oktober. Op die dag krijg je in de ochtend de inloggegevens voor de online leeromgeving. Vanaf dat moment kun je op je eigen tempo alle video’s gaan bekijken. Je houdt eindeloos toegang tot de cursus.


Uitverkocht

Koop nu jouw ticket om mee te doen aan online cursus Handletteren met Woordenwensjes

Je ontvangt op vrijdag 29 oktober de inloggegevens om in te loggen in de online community en dan kun je van start met jouw handletter-avontuur

Uitverkocht

Handletteren met Woordenwensjes - COMPLEET

€ 68,00 € 59,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Handletteren met Woordenwensjes - COMPLEET

€ 68,00 € 59,00

In deze cursus krijg je in totaal 13 video's waarin je eerst de basis van handletteren leert én daarna alles leert over hoe je van jouw handlettering een mooi geheel maakt met banners, stijlelementen en een goede compositie. 

 


Wat cursisten zeggen:

Tamara:

Mijn gebrek aan creatief talent heeft me even doen twijfelen of ik mee wilde doen aan Handletteren met Woordenwensjes. Maar bij een proefles zag ik dat het zelfs voor ongetalenteerde mensen goed te volgen was.

De video’s waren superduidelijk en het was handig dat alles stap voor stap wordt uitgelegd. Inmiddels heb ik het gevoel dat ik creatiever ben dan ik dacht. Handletteren is een leuke vrijetijdsbesteding die me de mogelijkheid geeft van alles op te leuken!

Ik zou de cursus zeker aanbevelen! Je kunt alles op je eigen tempo doen op een tijd dat het jou uitkomt.

Kina:

Het meest waardevol aan de cursus vind ik dat je me het plezier weer hebt gebracht van waar ik als kind vroeger mee bezig was. Ik had dit heel ver weggestopt en mijn creativiteit kan ik op deze manier heel goed kwijt. Het smaakt eigenlijk naar meer!

Ik zou het zeker aanbevelen, omdat heel veel mensen het tegenwoordig heel druk hebben en te weinig tijd nemen om te ontspannen.

Anoniem:

Handletteren met Woordenwensjes heeft me heel veel tekenplezier, goeie ideeën, inspiratie en mooie voorbeelden gegeven. Het meest waardevolle is dat ik weer volop met mijn hobby bezig kan zijn, het heeft me een duwtje in de juister richting gegeven.


Wat heb je nodig?

Mijn doel is om ervoor te zorgen dat je zo min mogelijk materiaal hoeft aan te schaffen! De basis van wat we gaan gebruiken heb je misschien wel gewoon in huis: een potlood (ik gebruik HB, zachter kan ook), een gum, een zwarte fineliner en a4 printpapier. In de laatste serie video’s maak ik daarnaast gebruik van een brushpen en iets steviger papier (180 grams).


handlettering, workshop, woordenwensjes
handlettering, workshop, tekenen, keukentafel
handlettering, workshop, woordenwensjes