Home » De mooiste tekst voor op het geboortekaartje

De mooiste tekst voor op het geboortekaartje

Gepubliceerd op 12 augustus 2020 om 10:00

Tijdens je zwangerschap moeten er veel dingen geregeld worden. Verloskundig, kraamzorg, bed op klossen, verzekering. Maar ik denk dat de meeste aanstaande ouders dat allemaal de minst leuke klusjes vinden.

Geboortjekaartje

Eén van de leukste om tijdens de zwangerschap mee bezig te zijn is toch wel het geboortekaartje (na de naam en de babykamer :P). Maar bij geboortekaartjes is er zo ontzettend veel keus, dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

 

Op de meeste websites kun je zelf een kaartje ontwerpen, maar je kunt het ook laten doen. Ook ouderwets boeken doorbladeren kan nog steeds bij verschillende drukkerijen!

Mooie tekst voor op het geboortekaartje

En als je dan het ontwerp gekozen hebt dat helemaal bij jullie past, wil je er natuurlijk een mooie tekst op het geboortekaartje hebben. Een tekst die pas bij jullie als stel en bij de wensen die jullie hebben voor jullie kindje. Er zijn heel veel standaardteksten te vinden op het internet, maar je kunt ook kiezen voor een mooie zin uit jullie lievelingsliedje of een bekende quote. Maar zou het niet het leukst zijn om een gedichtje te laten schrijven?

Een gedichtje, helemaal op maat geschreven voor jullie en jullie kindje! Een unieke tekst die niemand anders heeft en die ook niet door een ander gebruikt zal worden! Hoe gaaf zou dat zijn?! Hieronder zie een aantal gedichtjes voor op geboortekaartjes die ik eerder schreef:

Natuurlijk kun je daarna ook een grote afdruk laten maken om het gedichtje in de babykamer op te hangen!

Wil jij ook een uniek gedichtje op het geboortekaartje van jullie kindje? Neem dan nu contact met me op en we bespreken de mogelijkheden! Mag via de mail, maar ook via whatsapp: info@woordenwensjes.nl  of 0625116406


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.