Home » Zo maak je je tuin helemaal af!

Zo maak je je tuin helemaal af!

Gepubliceerd op 29 juli 2020 om 10:00

In de zomer ben je natuurlijk het liefst buiten te vinden! Maar als je in je tuin of op je balkon zit, wil je wel dat het er gezellig uit ziet. Leuke planten in prachtige plantenbakken bijvoorbeeld. Een fijne loungebank met mooie kussens, een strakke grasmat en een heerlijke buitenkeuken. En toch mist er nog iets…

Een tuinposter!

Het enige wat er nog mist is een tuinposter! Een mooie tekst of een mooie afbeelding die je gemakkelijk kunt ophangen aan een muur of schutting.

Met een tuinposter maak je je tuin of balkon helemaal af. Ze zijn populair en je vindt ze in verschillende winkels en webshops, maar de tuinposters die je hier vindt zijn een stuk exclusiever en geen 13 in een dozijn!

Verschillende varianten

In de Woordenwensjes-webshop vind je verschillende varianten tuinposters. Bijvoorbeeld een tuinposter met alleen tekst, maar ook tuinposters met prachtige foto’s van JL-fotografie gecombineerd met een gedichtje van Woordenwensjes. Hou je enorm van het strand en de duinen? Kies dan voor tuinposter Stuinen. Een echte barbecue-fan? Kies dan voor de tuinposter BBQ.

 

Kijk hier voor nog meer varianten: TUINPOSTERS.

Ophangen en schoonhouden

Door de handige ophang-ogen in iedere hoek van de tuinposter, bevestig je de poster eenvoudig aan een muur of schutting in je tuin. En je onderhoudt de tuinposter gemakkelijk met een doek en warm water. De tuinposters zijn allemaal UV- en waterbestendig.

Niets houdt je nog tegen om zo’n mooie tuinposter te bestellen!

Tuinposter op maat?

En wil je echt een exclusief exemplaar in je tuin hebben hangen? Met liefde schrijf ik een gedicht op maat dat precies past bij jou en bij je tuin! Hoe gaaf! --> Tuinposter op maat


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.