Home » Oh nee! Vaderdag!

Oh nee! Vaderdag!

Gepubliceerd op 17 mei 2020 om 20:20

Oh nee! Het is alweer bijna Vaderdag… 

Elk jaar probeer je weer iets nieuws te verzinnen om je vader te geven voor Vaderdag, maar wat is het lastig! Na al die jaren heb je het gevoel dat hij alles wel al zo’n beetje gehad heeft. En het belangrijkste heeft hij toch al? Het leukste kind! :P

Maar goed, van dat leuke kind verwacht hij natuurlijk ook wel iets. Dus ben je al ruim op tijd op zoek gegaan naar het juiste cadeau, maar je hebt het nog steeds niet gevonden. Eerder gaf je hem al sokken, een schort, bier, wijn, een goed boek en ga zo maar door. Tijd voor iets nieuws!

vaderdag, woordenwensje, gedichtje op maat

Gedichtje op maat

En hoe mooi zou het zijn als je hem kunt geven wat voor hem het allerbelangrijkste is? Wat dat is? Meer van jou! In de vorm van woorden die hem precies vertellen hoeveel hij voor jou betekent. Jouw gevoel voor hem, omgezet in een gedichtje op maat.

Dat wat je normaal gesproken misschien niet zo snel tegen hem zou zeggen, zet ik voor jou in een gedichtje op maat. Ontroering gegarandeerd! Want hij verwacht vast niet dat je zo iets moois voor hem hebt laten schrijven.

Tijdloos

En het mooie is dat het niet vergaat. Een gedichtje op maat is echt een tijdloos cadeau. Hij zal het gedichtje nog vele malen lezen en elke keer weer met liefde denken aan het moment dat je het hem gaf. En hij zal vooral denken aan de liefde voor jou, zijn kind. Het versterkt de connectie die jullie al hadden en bevestigt jullie sterke band.

Een mooier cadeau is er niet!

Een gedichtje op maat wordt standaard geleverd op een a5-formaat mini-poster van heel stevig papier. Deze poster past dan weer precies in het a5-formaat klembord. Daarnaast kun je het gedichtje op maat laten branden in een mooie serveerplank.

Ander cadeau?

Liever een kant en klaar cadeau voor je vader? Kijk dan eens hier.

En alvast veel plezier met jouw vader op Vaderdag!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.