Home » Voor jou: 5 x de woorden die je niet kunt vinden

Voor jou: 5 x de woorden die je niet kunt vinden

Gepubliceerd op 17 oktober 2019 om 21:50

Een goede vriendin is pas bevallen. Je hebt een mooi cadeau voor haar en haar kindje gekocht én een mooie kaart. En nu zit je al een half uur met je pen boven het papier. Want wat schrijf je daar nou in? Het is zo speciaal dat ze dit kleintje op de wereld heeft gezet, dat wil je niet zomaar afdoen met een 'Gefeliciteerd, veel geluk samen'.

 

Maar wat schrijf je er dan wel in?

kaartje, woordenwensjes, geboorte

kaartje sturen, kaart, trouwen, woordenwensje

Of: Je zus gaat trouwen, met de man van haar dromen. Ze heeft echt haar grote liefde gevonden en je bent zo blij voor haar. Je hebt een prachtig cadeau uitgekozen voor op hun grote dag en wilt hen met een persoonlijk kaartje veel geluk wensen voor in hun gezamenlijke toekomst. Maar dan niet met een afgezaagd tekstje. 

 

Maar wat schrijf je er dan wel in?


Er zijn misschien niet veel momenten meer dat je nog een kaartje stuurt, maar op de momenten dat je dat wel doet, wil je ook echt iets bijzonders zeggen, toch? 

Voor 5 verschillende gelegenheden heb ik speciaal voor jou de woorden geschreven die jij niet kunt vinden. Voor een geboorte, verjaardag, bij rouw, voor een huwelijk en om iemand een hart onder de riem te steken. Woorden zodat je wel weet wat je in die kaart kunt schrijven. 


Kun jij die woorden gebruiken? Klik op onderstaande link en voor je het weet heb jij ze in je mailbox! 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.