Home » Een Woordenwensje op maat? Maar waarvoor dan?

Een Woordenwensje op maat? Maar waarvoor dan?

Gepubliceerd op 26 september 2019 om 20:47

In de Woordenwensjes-webshop vind je veel verschillende Woordenwensjes op verschillende producten. Op mini-posters, op kaarten en op hout. Kant en klare woorden die snel bij jou thuis kunnen worden afgeleverd. Ik vind het super als mensen de weg naar mijn webshop weten te vinden. Maar er is iets waar ik nog warmer van word en dat is het op maat schrijven van Woordenwensjes!

 

“Een Woordenwensje op maat laten schrijven? Maar waarvoor dan?” hoor ik je denken.

gedichtje op maat, gedichtje

De mooie momenten voor een Woordenwensje op maat

Aan de hand van een aantal Woordenwensjes die ik de afgelopen tijd op maat mocht schrijven, wil ik je graag laten zien wat mooie momenten zijn om mij de woorden te laten schrijven die je zelf niet kunt vinden.

Ik ben ervan overtuigd dat een Woordenwensje op maat niet zomaar een cadeau is dat je aan iemand geeft. Het is veel meer dan dat. De juiste woorden kunnen zo raken, dat je op dat moment écht verbinding met elkaar maakt. Je hebt de moeite genomen om speciaal voor iemand iets te laten schrijven. Dat alleen al! En als die woorden dan ook nog kloppen bij hoe het voelt, dan heb je iets in handen dat veel waardevoller is dan ‘zomaar’ een cadeau. En het is ook nog eens lang houdbaar. Een fijne herinnering aan een mooi moment.

Voor de hand liggend, maar toch ook niet

Het eerste Woordenwensje dat ik met je wil delen, heb ik geschreven voor een voor de hand liggende gebeurtenis: een verjaardag. In dit geval niet zomaar een verjaardag. De ontvanger werd 65! Maar de inhoud van dit Woordenwensje gaat helemaal niet over de verjaardag. Nee! Het gaat juist over wat de gever en de ontvanger voor elkaar betekenen. Geen zussen, maar wel het gevoel voor elkaar alsof ze zussen zijn. Zo’n bijzondere band, die mag geëerd worden. En dat heb ik op deze manier vastgelegd:Verlies en verdriet

De momenten waarop we even niet weten wat te zeggen of te schrijven, zijn vaak de momenten van verdriet. Momenten waarop je ziet dat iemand verdriet heeft, bijvoorbeeld omdat een geliefde is overleden. Een heel aantal Woordenwensjes die ik heb mogen schrijven, staan ik het teken van zo’n groot verlies.

Helemaal voor het verliezen van een kind hebben we vaak geen woorden. Want tja, wat moet je zeggen... Het volgende Woordenwensje schreef ik naar aanleiding van het verlies van een kindje tijdens de zwangerschap.Bedankt

Een Woordenwensjes op maat kan ook een manier zijn om iemand te bedanken. Om te laten zien dat je het waardeert wat hij of zij voor je gedaan heeft. Zo kreeg ik van iemand de vraag iets te schrijven voor de therapeut die haar, toen het niet goed met haar ging, behandeld heeft. Ik vond het zo bijzonder dat ik dit mocht schrijven:En weet je? Ik kan nog duizend en één redenen bedenken voor een Woordenwensje op maat. Maar nu is het jouw beurt!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.