Home » Verbinding is mijn missie

Verbinding is mijn missie

Gepubliceerd op 3 juni 2019 om 14:52

Verbinding is mijn missie! Hoe fijn zou het zijn als we weer meer echt contact met elkaar zouden maken? Over echte dingen? Iedereen is het er wel over eens dat de maatschappij de laatste jaren individualistischer geworden is. We zijn meer op ons zelf, hebben anderen minder nodig, of denken anderen minder nodig te hebben.

Golfbeweging

Ik geloof dat dit in golfbewegingen gaat. Vroeger was men meer op elkaar aangewezen. Nu kunnen we alles zelf doen, vanuit de luie stoel. Maar ik denk dat er een tijd komt, of al begonnen is, waarin we merken hoe hard wel elkaar nodig hebben. Want worden we gelukkig van in ons eentje de hele dag naar een scherm staren? Ik geloof van niet!

Groots verbinden in het klein

Ik ben en blijf op zoek naar verbinding en ik wil ook graag helpen om te verbinden. En dan het liefst verbinden in het klein, maar wel groots! Door iets aan iemand te kunnen geven dat precies je gevoel verwoord, maak je zo’n grootse verbinding. Even samen lachen of huilen om de woorden die geschreven zijn. Hoe mooi is dat! Even echt laten weten dat je er voor iemand bent.

Doe je met me mee? Hoe maak jij verbinding?

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.