Home » Blog » Ik laat me graag helpen

Ik laat me graag helpen

Gepubliceerd op 8 mei 2019 om 09:52

logo, woordenwensjes, choaching, hulp, eigen bedrijf

Sinds februari 2019 is Woordenwensjes een bedrijf. Een bedrijf dat ik in mijn eentje run. Ik bèn Woordenwensjes. Maar ik kan dat natuurlijk niet helemaal alleen doen. Ik heb de mensen die dichtbij mij staan hard nodig om mij te helpen én ik maak dankbaar gebruik van een coach, want ik laat me graag helpen.

Coaching

In mijn geval is dat Tineke Blokzijl, die ongeveer anderhalf jaar geleden op mijn pad kwam. 

Zij inspireert, zet mij soms even stil, laat mij genieten van mijn successen, maar geeft me af en toe ook een schop onder m’n kont. En dan niet één om me te straffen, maar één om me de juiste kant weer op te krijgen.

Kort geleden stuurde ze mij een mooi document om me voor te bereiden op onze intensieve samenwerking. Een soort werkboek waarin ik van alles kon opschrijven over hoe ik mijn bedrijf nu zie en waar ik naartoe wil.

Woorden voor Woordenwensjes

Een belangrijk onderdeel van dit werkboek was voor mij het kiezen van een aantal woorden die passen bij Woordenwensjes. En dus bij mij. Uit een lange lijst met kernwaarden koos ik er in eerste instantie tien. Die liet ik een poosje liggen en toen ik er nogmaals naar keek koos ik er, op gevoel, vijf waarvan ik wist dat ze bij mij horen. Die vijf woorden laten zien wie ik ben. Én ze laten zien waarom ik doe wat ik doe.

Ik wil jullie graag meenemen in wat de woorden voor mij betekenen en wat maakt dat ze zo belangrijk voor mij zijn. Over elk van de woorden schreef ik een blog en die blogs zal ik de komende tijd met jullie delen.

Het eerste woord dat onlosmakelijk met mij is verbonden, zal ik vast verklappen: gevoeligheid.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Morena Van Martins
5 maanden geleden

Ik heb een fout gemaakt die me mijn relatie heeft gekost. Ik bedroog mijn vriend en hij maakte het uit met mij. Ik kan echt niet uitleggen hoe het is gebeurd, maar mijn grootste spijt was toen mijn vriend te weten kwam dat ik hem bedroog en hij vertelde me dat het tussen ons was. Ik hou zoveel van hem, maar ik weet echt niet hoe ik mezelf zo'n fout heb laten maken, ik smeekte mijn vriend maar hij weigerde te luisteren. Het leven was eenzaam en mijn gedachte om voor altijd bij hem te wonen was bijna weg toen ik getuigenissen van mensen tegenkwam die Lord Bubuza heeft geholpen. Ik nam contact op met Lord Bubuza en vertelde hem alles wat er was gebeurd en hij beloofde me te helpen. Hij vertelde me dat Nicole me zal vergeven en met me zal trouwen. Ik geloofde hem eerst niet, maar nadat ik de items had gekocht, sprak Lord Bubuza de betovering uit en vertelde me dat Nicole naar me zal komen bedelen. Uren later belde Nicole me en vroeg waar ik was, vertelde ik hem, hij kwam bedelend en huilend op zijn knieƫn en ik vergaf hem. Hij heeft me voorgesteld en we zijn nu 2 jaar getrouwd en we hebben samen een dochter. Het lijkt een droom, maar ik ben gaan begrijpen dat Lord Bubuza een God OP AARDE is. Neem contact op met Lord Bubuza voor elke vorm van hulp via Whatsapp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com