Home » Ik laat me graag helpen

Ik laat me graag helpen

Gepubliceerd op 8 mei 2019 om 09:52

logo, woordenwensjes, choaching, hulp, eigen bedrijf

Sinds februari 2019 is Woordenwensjes een bedrijf. Een bedrijf dat ik in mijn eentje run. Ik bèn Woordenwensjes. Maar ik kan dat natuurlijk niet helemaal alleen doen. Ik heb de mensen die dichtbij mij staan hard nodig om mij te helpen én ik maak dankbaar gebruik van een coach, want ik laat me graag helpen.

Coaching

In mijn geval is dat Tineke Blokzijl, die ongeveer anderhalf jaar geleden op mijn pad kwam. 

Zij inspireert, zet mij soms even stil, laat mij genieten van mijn successen, maar geeft me af en toe ook een schop onder m’n kont. En dan niet één om me te straffen, maar één om me de juiste kant weer op te krijgen.

Kort geleden stuurde ze mij een mooi document om me voor te bereiden op onze intensieve samenwerking. Een soort werkboek waarin ik van alles kon opschrijven over hoe ik mijn bedrijf nu zie en waar ik naartoe wil.

Woorden voor Woordenwensjes

Een belangrijk onderdeel van dit werkboek was voor mij het kiezen van een aantal woorden die passen bij Woordenwensjes. En dus bij mij. Uit een lange lijst met kernwaarden koos ik er in eerste instantie tien. Die liet ik een poosje liggen en toen ik er nogmaals naar keek koos ik er, op gevoel, vijf waarvan ik wist dat ze bij mij horen. Die vijf woorden laten zien wie ik ben. Én ze laten zien waarom ik doe wat ik doe.

Ik wil jullie graag meenemen in wat de woorden voor mij betekenen en wat maakt dat ze zo belangrijk voor mij zijn. Over elk van de woorden schreef ik een blog en die blogs zal ik de komende tijd met jullie delen.

Het eerste woord dat onlosmakelijk met mij is verbonden, zal ik vast verklappen: gevoeligheid.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.